Samen met haar zakelijke partner Hans de Waal verzorgt ze uitvaarten bij Present Uitvaartzorg. Hun motto is dan ook “We zijn er voor u”. 
Het is belangrijk om niet ongevraagd zaken uit handen te nemen, maar de uitvaart juist samen met de naasten vorm en inhoud te geven. Altijd bescheiden en op de achtergrond. Het werkgebied van de onderneming is de Drechtsteden (Zwijndrecht e.o.), West-Brabant en wijde omgeving.

Naast haar werk als uitvaartverzorgster heeft ze een eigen webshop https://betaalbare-urn.nl.
In de praktijk ziet ze vaak dat een urn of kist heel duur is, omdat er vaak hoge winstmarges worden berekend.
Omdat het uitzoeken van een urn een emotionele aangelegenheid is, vindt ze het belangrijk dat met zorg de juiste urn ter nagedachtenis aan een dierbare wordt uitgezocht. Waarbij het niet moet uitmaken of je een kleine of grote portemonnee hebt. Want in haar leven heeft ze beide kanten van de medaille gezien en wil ze graag iets terugdoen voor mensen die het minder hebben.

Ze verkoopt daarom haar producten voor een scherpe prijs, zodat de klanten een eerlijke prijs betalen. Op deze manier krijgt iedereen de kans om op een waardevolle en betaalbare manier afscheid te nemen van een dierbare of op een mooie manier de as te kunnen bewaren in een urn.

“De as van uw dierbare verdient een mooie en gedenkwaardige plaats!”, aldus Liesbeth.